سه شنبه 14 مهر 1405-20:41 شمسی /10/6/2026 8:41:10 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:77331
  • زمان انتشار:سه شنبه 14 مهر 1405-14:2

مجری فروش سامانه خودروهای وارداتی از آغاز عرضه ۶ مدل خودروی وارداتی خبر داد و گفت: در این طرح متقاضیان تا پایان هفته فرصت دارند، ۱۰ درصد از قیمت قطعی خودرو را واریز کنند.
عرضه ۶ مدل خودروی وارداتی تا پایان هفته

به گزارش خودرونامه، مهدی تقدسی روز سه شنبه در گفتگو با ایرنا، اظهار داشت: در این طرح، متقاضیان ۱۰ درصد از مبلغ کل خودرو را واریز می کنند و پس از آن شرکت فرصت یک هفته ای برای تکمیل وجه به مشتریان می دهد.

وی ادامه داد: در این دوره، خودروها بدون قرعه کشی و به صورت فروش فوری به متقاضیان عرضه می شود.

به گفته مجری فروش سامانه خودورهای وارداتی، در این دوره خودروهای از برند جک وارد شده است و متقاضیان می توانند به سامانه عرضه خودروهای وارداتی مراجعه کنند.

گفتنی است، بر اساس عرضه های صورت گرفته در سامانه واردات خودرو، خودروهای عرضه شده بین ۶ تا ۱۱میلیارد تومان قیمت گذاری شده اند.

لازم به ذکر است که این خودروها پیش از جنگ تحمیلی اخیر ثبت سفارش و وارد کشور شده و مراحل ترخیص را طی کرده اند.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین