چهارشنبه 28 مرداد 1405-11:43 شمسی /8/19/2026 11:43:36 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:76008
  • زمان انتشار:چهارشنبه 28 مرداد 1405-10:5

رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به اینکه مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰همت رسیده است، گفت: فاصله قیمت کارخانه تا بازار به ۸۰۰هزار ‌میلیارد تومان رسیده است که عملا سودی را عاید خودروساز نمی‌کند.
مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰ همت رسید

به گزارش خودرونامه به نقل از ایرنا، محمدرضا نجفی‌منش روز سه‌شنبه در چهل و سومین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران، با اشاره به مقایسه صورت‌های مالی «ایران‌خودرو» و «سایپا» اظهار کرد: درآمد ایران‌خودرو ۵۷درصد رشد یافته و جمع بدهی‌های این شرکت به ۴۲۹هزار ‌میلیارد تومان رسیده است که نشان می‌دهد هزینه‌های مالی نسبت به فروش کمتر شده است. همچنین سایپا با زیان انباشته ۱۹۹هزار‌میلیاردتومانی و رشد بدهی‌ها، در شرایط بسیار بحرانی قرار دارد. وی عنوان کرد: این امر نشان می‌دهد که این شرکت در شرایط نامناسبی قرار گرفته است. 

نجفی‌منش بیان کرد: زیان انباشته دو خودروساز بزرگ کشور به ۳۴۰همت رسیده و شکاف قیمتی کارخانه و بازار نیز ۸۰۰همت برآورد می‌شود.

رئیس انجمن قطعه‌سازان کشور تاکید کرد: مطالبات قطعه‌سازان از صنعت خودرو به ۱۷۰همت رسیده که ۷۰هزار‌ میلیارد تومان از آن سررسید شده است.

وی خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور بر خصوصی‌سازی تاکید کرده است که هرچه سریع‌تر باید اجرایی شود.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین