يکشنبه 9 ارديبهشت 1403-7:5 شمسی /4/28/2024 7:05:04 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:62857
  • زمان انتشار:يکشنبه 29 بهمن 1402-8:1

فایننشال‌تایمز گزارش داد که فولکس‌واگن، خودروساز آلمانی، اعلام کرد از ورود چند مدل از خودروهایش به ایالات‌متحده جلوگیری شده است؛ چرا که مشخص شده استفاده از یک قطعه چینی در این خودروها ممکن است قوانین کار ایالات‌متحده را نقض کرده باشد.
گمرک آمریکا مانع ورود فولکس‌واگن با «قطعه چینی» شد

فولکس‌واگن در بیانیه‌‌‌ای گفت در تلاش است تا تاخیر در تحویل برخی خودروها به دلیل مشکل گمرکی را هر چه زودتر برطرف کند. بنا به گفته فولکس‌واگن، مشکل مربوط به یک «قطعه الکترونیکی کوچک» است که در «فرآیند جایگزینی قرار داشته است.» این قطعه از «غرب چین» می‌‌‌آید و قوانین ضدکار اجباری ایالات‌متحده را نقض می‌کند. به گفته این نشریه، به این ترتیب مدل‌‌‌هایی از پورشه، بنتلی و آئودی هم تحت‌تاثیر قرار می‌‌‌گیرند.
در این گزارش آمده که فولکس‌واگن از منشأ این قطعه خبر نداشته و آن را از طریق یک تامین‌کننده تهیه می‌‌‌کرده، ولی وقتی از طریق همین تامین‌کننده مطلع شده، موضوع را به مقامات ایالات‌متحده اطلاع داده است.

فولکس‌واگن تاکید کرده که «ادعاهای مربوط به نقض حقوق بشر را، چه در داخل و چه در زنجیره تامین شرکت، بسیار جدی می‌گیرد» و در حال بررسی موضوع است. ایالات‌متحده اکثر واردات از سین‌کیانگ در غرب چین را ممنوع کرده است؛ مگر آنکه شرکت‌ها مدرک قابل تاییدی ارائه دهند که نشان دهد تولید محصولشان با کار اجباری همراه نیست.

مبارزان حقوق بشر سال‌هاست که چین را به سرکوب اویغورها و سایر اقلیت‌‌‌های مسلمان در سین‌کیانگ، از جمله از طریق کار اجباری و اردوگاه‌‌‌های بازداشت، متهم می‌کنند. موضوع کار اجباری برای فولکس‌واگن که مدت‌‌‌هاست با سوالاتی در مورد کارخانه خود در این منطقه -که توسط شریک تجاری‌‌‌اش «اس‌‌‌آی‌‌‌ای‌‌‌سی» اداره می‌شود- روبه‌‌‌روست، به‌شدت حساس است، ولی این شرکت گفته که تاکنون مدرکی مبنی بر نقض حقوق بشر درباره این پروژه مشاهده نکرده است. هرچند هرگونه اطلاعات جدیدی را که به دست بیاید، بررسی خواهد کرد.
منبع: دنیای اقتصاد


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین