شنبه 1 آذر 1404-9:46 شمسی /11/22/2025 9:46:22 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:73037
  • زمان انتشار:شنبه 1 آذر 1404-8:36

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا، پلیس علاوه بر ۲۰۰ هزار تومان جریمه، معاینه فنی خودروهای دودزا را ابطال خواهد کرد.
جریمه ۲۰۰ هزار تومانی و ابطال معاینه فنی خودروهای دودزا در تهران

به گزارش خودرونامه به نقل از ایرنا، سرهنگ علی اصغر شریفی روز شنبه در این باره افزود: علاوه بر این طرح زوج یا فرد از امروز تا چهارشنبه ۵ آذر ماه از درب منازل اجرا می‌شود.

وی تاکید کرد: همچنین طی مدت یاد شده با توجه با تردد وسایل نقلیه‌ دودزا برخورد جدی خواهد داشت و برگه معاینه فنی این وسایل نقلیه ابطال خواهد شد.

به گزارش ایرنا، شب گذشته بدلیل افزایش آلودگی هوا در پایتخت، کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران تشکیل و فعالیت همه مهدهای کودک و پیش دبستانی استان تهران بجز فیروزکوه از شنبه ۱ آذر تا چهارشنبه پنجم تعطیل اعلام شد.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده طرح زوج و فرد شهر تهران نیز از درب منزل اجرا خواهد شد و فروش مجوز روزانه طرح ترافیک توسط شهرداری ممنوع است.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین