يکشنبه 18 خرداد 1404-2:54 شمسی /6/8/2025 2:54:39 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:71141
  • زمان انتشار:شنبه 17 خرداد 1404-21:52

شرکت زامیاد اعلام کرد تولید وانت نیسان با استانداردهای قدیمی به پایان رسیده و تولید مدل ارتقاءیافته این خودرو با رعایت کامل استانداردهای ۸۵گانه به‌زودی آغاز می‌شود. این شرکت همچنین از امضای قرارداد تأمین ۳۰ هزار دستگاه وانت دوگانه‌سوز سنگین با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خبر داد.
پایان تولید وانت نیسان قدیمی؛ آغاز فصل جدید با محصول ارتقایافته زامیاد / تولید ۳۰ هزار وانت نیسان دوگانه‌سوز در سال جاری

به گزارش خودرونامه، بابک مصدق، معاون توسعه محصول شرکت زامیاد، درباره وضعیت تولید خودروی نیسان اظهار کرد: شرکت زامیاد اخیراً قرارداد تولید ۳۰ هزار دستگاه وانت نیسان دوگانه‌سوز سنگین با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران امضا کرده است؛ این خودروها قرار است در طول سال جاری تولید و به بازار عرضه شوند.

وی افزود: سال گذشته، سازمان ملی استاندارد و وزارت صمت مجوز تولید ۳۵ هزار دستگاه وانت نیسان با الزامات قدیمی را صادر کردند. تاکنون ۳۰ هزار دستگاه از این تعداد تولید شده و مابقی طی یک ماه آینده تکمیل خواهد شد. پس از اتمام این تعهد، زامیاد قصد دارد مدل ارتقایافته وانت نیسان را بر اساس استانداردهای ۸۵گانه تولید و عرضه کند.

معاون توسعه محصول شرکت زامیاد با اشاره به ویژگی‌های مدل جدید توضیح داد: یکی از استانداردهای ۸۵گانه، سیستم کنترل پایداری است. برای بهبود این سیستم، فاصله بین دو محور خودرو ۱۶ سانتی‌متر افزایش یافته که منجر به پایداری و دینامیک بهتر خودرو می‌شود. همچنین، تمامی لاستیک‌ها از نوع رادیال بوده و سیستم فرمان هیدرولیک به‌طور کامل با استانداردهای روز توسعه یافته است.

وی ادامه داد: از دیگر الزامات استاندارد ۸۵گانه، سیستم هشدار انحراف از مسیر است که با بهره‌گیری از دوربین‌های پیشرفته پیاده‌سازی شده و تمامی آزمایش‌های مربوطه را با موفقیت پشت سر گذاشته است. همچنین، سیستم ترمز اضطراری پیشرفته با استفاده از رادار نصب‌شده در پشت جلوپنجره خودرو توسعه یافته و تست‌های آن با موفقیت انجام شده است.

مصدق در پایان خاطرنشان کرد: صندلی‌های قابل‌تنظیم در دو جهت برای ارگونومی بهتر و سیستم هشدار بستن کمربند ایمنی از دیگر ویژگی‌های این خودرو است. همچنین افزایش ۱۶ سانتی‌متری طول اتاق خودرو امکان استفاده از تریم و صندلی‌های جدید را فراهم کرده و این تغییرات در راستای رعایت الزامات ۸۵گانه انجام شده است.

گفتنی است، بر اساس تفاهم‌نامه مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان ملی استاندارد ایران که در مهرماه سال گذشته به امضا رسید، تولید وانت نیسان با استانداردهای قبلی تنها تا سقف ۳۵ هزار دستگاه مجاز بوده و ادامه تولید آن منوط به رعایت کامل استانداردهای ۸۵گانه است.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین