سه شنبه 31 تير 1404-16:38 شمسی /7/22/2025 4:38:55 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:70125
  • زمان انتشار:دوشنبه 12 خرداد 1404-8:8

فروشندگان محصولات استلانتیس در آمریکا امیدوارند که آنتونیو فیلوسا، مدیرعامل جدید این شرکت بتواند روند فروش ضعیف و اعتماد متزلزل به این برند را بهبود بخشد.
استلانتیس به دنبال احیای فروش در آمریکا

به گزارش خودرونامه به نقل از ایسنا، این مدیر ۵۱ ساله ایتالیایی که چهارشنبه گذشته به‌‌‌‌عنوان مدیرعامل این خودروساز جهانی انتخاب شد، از دسامبر گذشته، پس از استعفای ناگهانی کارلوس تاوارس، مدیرعامل پیشین، به‌‌‌‌عنوان مدیر ارشد عملیاتی منطقه آمریکا فعالیت داشته و جلسات متعددی با نمایندگی‌‌‌‌های فروش در این کشور برگزار کرده است.
کوین فاریش، رئیس سابق شورای ملی فروشندگان استلانتیس، درباره فیلوسا گفت: «او می‌‌‌‌داند چه باید بکند. تجربه او در تولید و کیفیت برای ما بسیار ارزشمند است.»

تلاش‌‌‌‌های تاوارس برای کاهش هزینه‌‌‌‌ها، روابط با فروشندگان، تامین‌‌‌‌کنندگان و اتحادیه‌‌‌‌های کارگری را تیره کرده بود. استلانتیس همچنین با شکایت‌‌‌‌های سهامداران و اتهاماتی از سوی اتحادیه کارگران خودروسازی آمریکا درباره روش‌‌‌‌های کاری ناعادلانه مواجه شده بود.

از زمان جدایی تاوارس، استلانتیس برای بازسازی روابط و بهبود قیمت سهام و فروش در آمریکای شمالی تلاش کرده است. این شرکت مدیران با تجربه‌‌‌‌ای مانند تیم کونیسکیس، رئیس برند رم، را برای هدایت برندهای خود بازگردانده است.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین