سه شنبه 10 تير 1404-14:59 شمسی /7/1/2025 2:59:16 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:68455
  • زمان انتشار:شنبه 27 بهمن 1403-15:7
معاون وزیر صمت گفت:

فرشاد مقیمی، رییس هیات عامل ایدرو با اشاره به این که رکورد اسقاط خودرو در کشور با ۳۲۱هزار دستگاه در سال ۱۳۹۳ ثبت شده بود گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر ۳۲۸ هزار دستگاه خودرو فرسوده در کشور اسقاط شده است که بدین ترتیب پس از ۱۰ سال رکورد اسقاط خودرو در کشور شکسته شد.
رکورد سالانه اسقاط خودرو در کشور شکسته شد

به گزارش خودرونامه به نقل از ایدرونیوز، به گفته معاون وزیر صمت با اسقاط این تعداد خودرو در سال جاری بالغ بر ۲.۶ میلیارد لیتر صرفه‌جویی در مصرف سوخت صورت گرفته که ارزش صادرات بالقوه این میزان صرفه‌جویی بالغ بر ۲.۹ میلیارد دلار است.وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌ها حاکی از این است که در سال جاری بیش از ۳۴۰ هزار دستگاه خودروی فرسوده از ناوگان حمل و نقل خارج شود.

مقیمی با اشاره به برنامه‌ریزی وزارت صمت در خصوص تحقق قانون برنامه هفتم در حوزه نوسازی و اسقاط خودروهای فرسوده گفت: امیدواریم در سال آینده بتوانیم ۵۰۰ هزار خودرو فرسوده را اسقاط کنیم.

مهران سالاریه، رییس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل نیز گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون نزدیک به ۳۱۶ هزار دستگاه خودرو سواری و وانت و حدود ۱۲ هزار دستگاه انواع خودرو سنگین باری و مسافری از رده خارج شده است.

به گفته وی بالغ بر ۹۰ درصد از خودروهای اسقاط شده در طرح‌های نقدی و حدود ۱۰ درصد در طرح‌های جایگزینی و تاکسی اسقاط شده‌اند.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین