شنبه 14 تير 1404-9:21 شمسی /7/5/2025 9:21:45 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:48749
  • زمان انتشار:شنبه 24 دی 1401-6:57

برند پریمیوم ژاپنی متعلق به هوندا، دیگر در چین خودرو تولید یا فروش نخواهد کرد. این اطلاعات به طور رسمی توسط شریک محلی این شرکت تایید شد. 
خروج آکورا از چین

در بیانیه‌ای که به رویترز ارسال شد، GAC اعلام کرد به ارائه خدمات پس از فروش به مشتریان آکورا در کشور ادامه خواهد داد و از شبکه‌های نمایندگی و خدمات خود استفاده خواهد کرد.

توقف آکورا در چین بر عملکرد هوندا تاثیری نخواهد گذاشت، هوندا به تولید و فروش خودرو تحت توافق خود با GAC ادامه خواهد داد. آکورا ابتدا در سال ۲۰۱۶ در چین عرضه شد و فروش آن در سال ۲۰۱۹ به اوج خود رسید، زمانی که در مجموع ۱۴هزار و ۷۰۱ خودرو به مشتریان تحویل داده شد. هنوز اطلاعاتی برای سال ۲۰۲۲ منتشر نشده، اما در سال ۲۰۲۱، تنها ۶هزار و ۵۵۴ دستگاه آکورا در چین به فروش رفت که ۴۵درصد نسبت به سال ۲۰۲۰ کاهش داشت. تنها دو آکورای موجود در چین، CDX و RDX شاسی‌بلند بودند که هر دو نسبت به رقبای برندهای برتر آلمانی خود فروش بیشتری داشتند. بااین‌حال، آینده آکورا در ایالات متحده روشن‌تر به نظر می‌رسد. این خودروساز در حال انجام کارهای نهایی روی ZDX جدید است که برای اولین‌بار در اواخر سال گذشته معرفی شد. این برند در حال حاضر در حال ارزیابی کراس‌اوور در یک محیط واقعی است و اولین رونمایی رسمی آن اواخر امسال خواهد بود.

منبع: دنیای اقتصاد

برچسب ها:

نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین