يکشنبه 18 خرداد 1404-0:5 شمسی /6/8/2025 12:05:53 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:25504
  • زمان انتشار:شنبه 13 شهريور 1400-7:38

رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا گفت: از امروز شنبه ۱۳ شهریور، گواهی احراز سکونت برای خودروهای نوشماره در مراکز تعویض پلاک در کل کشور صادر نمی‌شود. 
عدم صدور گواهی «احراز سکونت» برای نوشماره‌ها از امروز

به گزارش خودرونامه، سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا تصریح کرد: از روز شنبه ۱۳ شهریور به هیچ عنوان گواهی احراز سکونت برای نوشماره‌ها در مراکز تعویض پلاک صادر نمی‌شود و همه مالکان خودروهای نو شماره باید هنگام تحویل خودرو، مدارکی مبنی بر سکونت اعم از سند ملک یا برگه اجاره نامه را به نمایندگی‌های فروش خودروسازان تحویل دهند.

وی‌ گفت: کارگزاران نمایندگی‌ها از طریق سیستمی مدارک احراز سکونت را به مراکز تعویض پلاک پلیس راهور برای شماره‌گذاری خودروهای نو شماره ارسال می‌کنند. رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا اعلام کرد: این تصمیم در راستای تسهیل در امور شهروندان با تدبیر سردار هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا اندیشیده شده است، چراکه با توجه به وضعیت قرمز کرونایی مراکز شماره‌گذاری با ۵۰ درصد ظرفیت فعال بوده و متقاضیان با معطلی چند روزه برای اخذ نوبت در کلان‌شهرها به ویژه تهران مواجه بودند.

منبع: فارس


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین