به گزارش خودرونامه، بر این اساس، شیفت کاری اول از ساعت 7 صبح تا 13:30، شیفت کاری دوم از ساعت 13:30 تا 20 و شیفت کاری سوم از ساعت 20 تا 00:45 بامداد خواهد بود. این اقدام با هدف عدم سرو غذا در هر شیفت و کاهش ریسک احتمال ابتلای کارکنان شرکت سایپا به بیماری کووید-19 و ویروس کرونا صورت گرفته است.
همچنین با تاکید مدیرعامل سایپا برنامهریزی صورتگرفته بهگونهای است که خللی در تولید محصولات و سایر فرایندهای کاری سایپا در هفتههای پایانی سال ایجاد نشود. برنامه جدید کاری سایپا در ادامه تمهیدات قبلی برای جلوگیری از شیوع کرونا نظیر گندزدایی فضاهای عمومی، ضدعفونی کردن سطوح و سالنهای تولیدی، تست مداوم پرسنل و کنترل مبادی ورودی شرکت، ارتقای مهارت کارکنان در خودمراقبتی و سایر پروتکلهای مدنظر سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتخاذ شده است.
منبع:سایپانیوز
نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست