يکشنبه 13 آبان 1403-12:16 شمسی /11/3/2024 12:16:45 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:67476
  • زمان انتشار:سه شنبه 8 آبان 1403-13:0
یک کلاس جدید در خودروهای زراعی

این تراکتور بی‌سروصدا، هیچ آلاینده‌ای منتشر نمی‌کند و برای فضاهای محدود سوله‌ها، تاسیسات دامداری یا گلخانه‌ها و همچنین محیط‌های شهری حساس به انتشار آلایندگی مناسب است.
«نیوهلند T۴EP»؛ تراکتور برقی با ویژگی‌های خودران

به گزارش خودرونامه، برند نیوهلند که در زمینه تولید خودروهای زراعی هم فعالیت می‌کند، با یک تراکتور برقی با ویژگی‌های خودران، پیشتاز میدان شده که نشان‌دهنده شروع یک سفر جدید برای مزارع در سراسر جهان است. می‌توان گفت نیوهلند یک انقلاب الکتریکی را در صنعت کشاورزی با یک تراکتور جدید آغاز کرده است.

سال گذشته این تراکتور برای اولین بار رونمایی شد و حالا قرار است در نمایشگاه هانوفر نیز نمایش داده شود. در شرایطی که تمام بخش‌های خودروسازی به سمت تولید مدل‌های الکتریکی و پاک رفته‌اند، اما کمتر تولیدکننده‌ای در بخش ماشین‌آلات کشاورزی به این سمت حرکت کرده است. نیوهلند را می‌توان نخستین تولیدکننده‌ای دانست که تراکتور الکتریکی و نیمه‌خودران خود را تولید و به نمایش گذاشته و برنامه‌های بسیاری برای توزیع آن در بازارهای جهانی و مزارع پیشرفته دارد.

 اولین تراکتور صنعتی تمام‌برقی

نیوهلند معتقد است که محصول جدید T۴EP نه‌تنها یک محصول جدید است، بلکه می‌توان آن را پیدایش یک کلاس کاملا جدید از وسایل نقلیه کشاورزی دانست. یکی از مدیران نیوهلند اعلام کرده است که محصول T۴ الکتریکی، اولین تراکتور صنعتی تمام‌برقی است.

به گفته وی، نیوهلند از سال ۲۰۰۶ در خط مقدم نیروی محرکه جایگزین قرار داشته است. محصول نسبتا جدید نیوهلند، یک تراکتور هوشمند با باتری مناسب برای کاربردهای کم اسب‌بخار است. قابلیت‌های خودران این تراکتور، جبران کمبود نیروی کار ماهر در بسیاری از کشورها را هدف قرار داده و قرار است نسبت به رفع آن‌ها اقدام کند. کاهش فشارهای هزینه کل مالکیت چشم‌انداز دیگری است که در استفاده از این خودروها در نظر گرفته شده است.

خودران و الکتریکی با قدرت ۱۲۰ اسب‌بخار

محصول الکتریکی T۴EP دارای بسته باتری لیتیوم نیکل منگنز اکسید کبالت (Li-NMC) است، درحالی‌که ابعاد بهینه تراکتور نیوهلند PowerStar T۴.۷۵ دیزلی را را حفظ می‌کند. باتری‌های آن با یک پیشرانه برقی با ولتاژ بالا ۴۰۰ ولت هماهنگ شده‌اند.

از نظر عملکرد، به نظر می‌رسد که این تراکتور برقی یک همتای کامل برای مدل دیزلی PowerStar به حساب می‌آید. موتورهای T۴EP در مجموع ۱۲۰ اسب‌بخار قدرت و گشتاور ۴۴۰ نیوتون‌متری را ارائه می‌دهند. قدرت این موتور به هر چهارچرخ منتقل می‌شود و حداکثر سرعت ۴۰ کیلومتر در ساعت را برای این خودرو به ارمغان می‌آورد.

تراکتور خودران «T۴EP» و جبران کمبود نیروی کار و غلبه بر هزینه

T۴EP مجموعه‌ای قدرتمند از ویژگی‌های خودکار و کمک‌راننده است. به گفته مدیر نیوهلند، هم‌گرایی پیشرانه‌های الکتریکی و عملکردهای خودمختار در طراحی بسیار مهم بود.

وی در این باره اظهار کرد: «استقلال کامل قطعا بخشی از برنامه‌های ماست و نیوهلند به آینده نگاه می‌کند، اما ترکیب T۴EP از پیشرانه برقی و ویژگی‌های خودران می‌تواند عملکرد را بهبود بخشد، قابلیت رانندگی را امروز افزایش دهد و کشاورزان را برای غلبه بر چالش‌های هزینه‌های نگهداری و کمبود نیروی کار ماهر توانمند کند.»

نیوهلند «T۴EP»؛ ۹۰درصد بی‌صداتر از نسخه‌های دیزلی

انتظار می‌رود ویژگی‌های خودران در کنار پیشرانه برقی باعث کاهش هزینه و افزایش ظرفیت در کاربردهای میدانی شود. T۴EP هیچ آلاینده‌ای منتشر نمی‌کند و برای فضاهای محدود سوله‌ها، تاسیسات دامداری یا گلخانه‌ها و همچنین محیط‌های شهری حساس به انتشار مناسب است.

این تراکتور ۹۰ درصد ساکت‌تر از همتایان دیزلی خود است و عملکرد تقریبا بی‌صدای آن، به کار در انبارهای سوارکاری حساس به سروصدا یا محوطه‌های دانشگاهی کمک می‌کند. به همین دلیل می‌تواند امکانات جدیدی را برای کار شبانه در مکان‌هایی با مقررات سختگیرانه امکان‌پذیر کند.

شارژ تا ۸۰ درصد تنها در یک ساعت

انتظار می‌رود اولین نسخه از این خودروها اوایل سال ۲۰۲۴ به مشتریان در آمریکای شمالی تحویل شوند. بسته باتری که توسط CNH Industrial در ایالات متحده مونتاژ شده است، حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی ۱۱۰ کیلووات ساعت را فراهم می‌کند. به گفته نیوهلند، ظرفیت ۱۱۰کیلوواتی می‌تواند زمان اجرا در کارهای سنگین را به میانگین چهارساعته برساند.

همچنین شارژ سریع DC می‌تواند خودرو را در یک ساعت ۸۰درصد ظرفیت کار بازگرداند و در نتیجه زمان خرابی را به حداقل برساند. طبق اعلام این شرکت، محصول جدید نیوهلند برای انجام کارهایی مناسب است که به قدرت کمتری نیاز دارند، این در حالی است که طی سال‌های اخیر، نیوهلند محصولاتی از جمله T۳ را به‌منظور انجام کارهای سنگین طراحی، تولید و روانه بازار کرده بود.

منبع: دنیای خودرو

نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین