جمعه 16 خرداد 1404-3:54 شمسی /6/6/2025 3:54:00 AM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:65876
  • زمان انتشار:پنجشنبه 24 خرداد 1403-7:46

معاون عملیات پلیس راهور فراجا گفت: پلیس راهور برای شماره‌گذاری خودروهای وارداتی هیچ مشکل و مانعی ندارد.
پلیس مانع شماره‌گذاری وارداتی‌ها نیست

به گزارش خودرونامه به نقل از ایرنا، سردار محمدباقر سلیمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر شروط پلیس برای شماره‌گذاری خودروهای وارداتی تاکید کرد: پلیس در انتهای خط پذیرش وسایل نقلیه جهت تردد در معابر، مراحلی دارد که شماره‌گذاری آخرین ایستگاه است.

وی ادامه داد: تمامی خودروهای داخلی و وارداتی باید کل مجوزهای محیط‌زیستی و استاندارد و همچنین شرایط قانونی ورود به کشور را کسب کنند و در صورت عدم دریافت هر یک از مجوزها و فرآیند قانونی، از شماره‌گذاری آن جلوگیری می‌شود.
معاون عملیات پلیس راهور فراجا تاکید کرد: تفاوت و استثنایی میان خودروهای وارداتی شخصی، شرکتی و حتی ایثارگران وجود ندارد و تمامی این خودروها باید استانداردها و مجوزهای قانونی را اخذ کنند.

سردار سلیمی گفت: در صورت طی فرآیند قانونی، پلیس موظف به شماره‌گذاری است و هیچ مانعی برای دریافت پلاک توسط خودروهای خارجی وجود ندارد. به گفته او، فرآیند شماره‌گذاری خودروهای وارداتی نیز همانند دیگر خودروها خواهد بود و باید تمامی مدارک لازم توسط وارد‌کنندگان حقیقی و حقوقی اخذ شود.

وی تاکید کرد: تمامی قواعد برای مراکز شماره‌گذاری تعریف و تکلیف شده است و مراجعان در سراسر کشور می‌توانند از طریق این مراکز اقدام به دریافت پلاک کنند.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین