شنبه 14 تير 1404-19:31 شمسی /7/5/2025 7:31:22 PM
  • گروه مطلب:
  • کد مطلب:4126
  • زمان انتشار:چهارشنبه 11 دی 1398-19:14
سرپرست معاونت امور حقوقی ، مجلس و استانهای وزارت صمت:

به گفته سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت صمت، خودروسازان تا پایان سال ۹۹ واگذار می شوند.
خودروسازان تا پایان سال ۹۹ واگذار می شوند

به گزارش خودرونامه، افشار فتح الهی با بیان این خبر افزود: واگذاری این شرکت ها در سه مرحله تعریف شده است، که باید انجام بشود.

وی در ادامه تشریح کرد: مرحله اول واگذاری اموال غیرتولیدی آنها است که الان شروع شده و بخشی از آنها واگذار شده و بخشی دیگر با فرآیند کارشناسی در حال انجام است.

سرپرست معاونت امور حقوقی، مجلس و استانهای وزارت صمت با بیان اینکه سطح دیگر واگذاری مربوط به شرکت های زیرمجموعه وابسته به خودروسازان است، گفت: واگذاری این شرکت ها ممکن است در قالب سهام یا مالکیت کامل باشد که در بخشی از شرکتهای اولویت دار این کار شروع شده است.

فتح الهی ادامه داد: در نهایت نیز واگذاری شرکتهای اصلی است که طبق برنامه زمان بندی ما تا پایان سال ۱۳۹۹ باید انجام بشود و تا آن موقع همه این سه مرحله باید انجام شده باشد.

وی افزود: در جلسه ای که با اعضای هیات مدیره شرکت ها و دستگاه های مرتبط داشتیم روی این موضوع تاکید شده است که این شرکتها موظف هستند تا بر اساس این برنامه کار را با رعایت الزامات قانونی جلو ببرند.

منبع: شاتا


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین