• گروه مطلب:
  • کد مطلب:71380
  • زمان انتشار:شنبه 4 مرداد 1404-8:11

انجمن تولیدکنندگان خودروی اروپا، اعلام کرد که فروش خودروهای نو در اروپا در ژوئن، بیش از پنج درصد کاهش یافته که نشان‌دهنده چالش‌‌‌های جهانی پیش روی خودروسازان است.
کاهش فروش خودرو در اروپا

به گزارش خودرونامه به نقل از ایسنا، شرکت خودروسازی «تسلا»، با وجود افزایش کلی فروش خودروهای برقی، برای ششمین ماه متوالی، سهم بازارش را از دست داد و چهار خودروساز پرفروش در اروپا از جمله فولکس‌‌‌واگن، استلانتیس، رنو و هیوندای موتورز، خودروهای کمتری نسبت به ژوئن سال میلادی گذشته، فروختند. خودروسازان اروپایی در شرایطی که برای کنترل رقابت با چین، تعرفه‌‌‌های واردات ۲۵ درصدی آمریکا و مقررات داخلی با هدف سرعت بخشیدن به اعمال تغییرات در بخش خودروهای برقی مواجه هستند،

ضررهای چند میلیارد دلاری را ثبت کرده و هشدارهایی در مورد سودآوری صادر کرده‌‌‌اند. داده‌‌‌های انجمن تولیدکنندگان خودرو اروپا (ACEA) نشان داد که فروش در اتحادیه اروپا، انگلیس و انجمن تجارت آزاد اروپا در ژوئن نسبت به مدت مشابه سال میلادی گذشته، ۵.۱ درصد کاهش یافته و به ۱.۲۴ میلیون دستگاه خودرو رسیده است. ریجستری خودروهای فولکس‌‌‌واگن، رنو، استلانتیس و هیوندای موتورز به ترتیب ۶.۱ درصد، ۱۲.۳درصد، ۰.۶درصد و ۸.۷ درصد کاهش یافت.

فروش «تسلا» ۲۲.۹ درصد کاهش یافت و سهم بازارش از ۳.۴ درصد در سال میلادی گذشته، به ۲.۸ درصد افت کرد.

طبق گزارش رویترز، سهم برندهایی که توسط داده‌‌‌های انجمن تولیدکنندگان خودرو اروپا، محاسبه نشده‌‌‌اند، از جمله بی‌‌‌وای‌‌‌دی و سایر خودروسازان چینی، بیش از دو برابر شده و به ۴.۵ درصد رسیده است.

در اتحادیه اروپا، با اینکه ریجستری خودروهای تمام برقی، هیبریدی (HEV) و پلاگین هیبریدی (PHEV) به ترتیب ۷.۸ درصد، ۴۱.۶ درصد و ۶.۱ درصد افزایش داشت، کل فروش خودرو، نسبت به سال میلادی گذشته ۷.۳ درصد کاهش یافته است. این سه مدل خودروی برقی، ۵۹.۸ درصد از ریجستری خودروهای سواری در اتحادیه اروپا را در ژوئن تشکیل دادند که نسبت به ۵۰ درصد در مدت مشابه سال میلادی گذشته، افزایش یافته است.  فروش کلی در آلمان، فرانسه و ایتالیا به ترتیب ۱۳.۸درصد، ۶.۷ درصد و ۱۷.۴ درصد کاهش یافت، اما در انگلیس، ۶.۷ درصد و در اسپانیا ۱۵.۲ درصد افزایش داشت.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.