• گروه مطلب:
  • کد مطلب:25465
  • زمان انتشار:يکشنبه 7 شهريور 1400-17:26
وزیر صمت وعده داد

وزیر صنعت، معدن و تجارت بر اجرای برنامه های خودرویی خود تاکید کرد.
سالی دو پلت فرم جدید خودرو عرضه می شود

به گزارش خودرونامه، فاطمی امین در برنامه ایی تلویزیونی، از تولید حدود یک میلیون دستگاه خودرو در سال جاری خبر داد و گفت: برنامه سال آینده تولید یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه و تا سال ۱۴۰۴ حدود سه میلیون دستگاه است. همچنین سالی ۲ پلتفرم جدید به خودروهای داخلی اضافه می‌شود.

وی افزود: مجبوریم تا سال ۱۴۰۴ به تولید ۳ میلیون دستگاه خودرو برسیم چون صنعت خودرو در صورت تولید کم، به صرفه نیست. اگر بخواهیم قیمت و کیفیت در صنعت خودرو به حد قابل قبول برسد باید افزایش مقیاس تولید،   رقابتی کردن بازار و اصلاح ساختار مدیریتی در این بخش انجام شود. بنابراین تا سه سال آینده صنعت خودروی کشور به افتخار ملی تبدیل می‌شود چون ظرفیت آن وجود دارد و  به لحاظ فنی چیزی کم نداریم،  فقط باید اصلاح ساختار مدیریتی شکل بگیرد که زمان بر نیست.

فاطمی امین در پایان تاکید کرد که برنامه‌های طراحی شده در حوزه صنعت و تولید با فرض ادامه دار بودن تحریم‌هاست و گفت: هر چند به دنبال رفع تحریم هستیم، اما منتظر نمی‌مانیم و برنامه ریزی خود را داریم.


نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

.